18 april 2014

Dygnat på biblioteket

Jag och några kompisar har en bokcirkel på biblioteket och vi har flera gånger pratat om att vi vill sova över på biblioteket och har pratat med en bibliotekarie vi känner. Vi har pratat om det i flera år men jag trodde aldrig det skulle bli av. Nu när det är påsklov så har biblioteket fixat det och det var från klockan 19:00 i onsdags till 7:00 på torsdagen.

Det kallades Filmnatt och det var fyra filmer med snacks och pizza. Jag och mina kompisar kollade på de två första filmerna som var Ego och Gravity (den var i 3D faktiskt) men sen så satt vi i bibliotekets fik och pratade böcker och filmer och åt godis tills vi mådde illa. När det började bli ljust, framåt 5, 6 så kom TV4 Lokalnyheterna och radio. Jag ville inte bli intervjuad av någon av dem men jag är med lite i bild.

Tänkte lägga in videon såhär, men det fungerade inte. Men klicka här så går det att se.

De hade ett filmquiz och jag vann denna boken.

3D-glasögon

De hade köpt 30 pizzor!
Emm och Johanna

8 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt det ser ut! Önskar att vi också gjorde sånt på vårt bibliotek ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fråga på ditt bibliotek, det var så vårat började. :) Det största problemet var det med brandrisk, man får inte sova och därför var det filmnatt och de hade fått kontakta brandkåren och "varna".

   Radera
 2. Låter betydligt härligare än när jag ofrivilligt fick sova på mitt jobb/bibliotek. Blev insnöade och kom inte hem. Ett stort tvåvåningsbibliotek är rätt mörkt och ödsligt en natt i december... ;-) men böcker hade vi ju iaf att roa oss med:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det låter kul nu i efterhand men man är nog inte lika glad just då.

   Radera
 3. Åh vad kul ni hade det! :D
  finlandsgullet.wordpress.com

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.