11 mars 2014

Nyheter om bokbloggare

För några dagar sen mejlade Lihini från bloggen TeenBookaLover mig. Hon skrev om ett Divergent-event som hon och Nordisk film fixar. Det är för alla som läst första boken och det är på biblioteket PunktMedis i Stockholm den 22/3. De kommer ha tävlingar, fika och mingel, och allt med Divergenttema. Jag tycker det låter jättekul men jag bor ju inte i Stockholm. Här finns alla annan info och anmälan.

Jag hittade också det här videoklippet från B. Wahlströms om Boktjuven. Det är bokbloggare som pratar kort om vad de tycker om boken. Jag blev tillfrågad att vara med, men jag kände att jag inte hade tid just då, visste inte vad jag skulle säga och det är svårt att prata inför kamera.

)

2 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.