9 februari 2014

Tag: 5 frågor om din bokhylla

1. En bok du inte läst ännu men som du verkligen ser fram emot.
Det finns väldigt många egentligen men när de väl kommit in i bokhyllan känns det ibland som jag redan har läst dem, så när jag ska läsa hyllvärmare får jag tänka efter så jag inte går förbi någon som jag inte har läst. Men en som jag verkligen ser fram emot är Blunda och hoppa av Sarah Dessen. Jag tror jag har börjat på den en gång faktiskt, men sen inte hann läsa.

2. Den bästa boken du har hemma.
Väldigt svårt att välja en, men kanske Förr eller senare exploderar jag.

3. En bok som du önskat hade varit bättre och som var kanske lite onödig att köpa.
Kroppspanik av Julia Skott eller Mitt klimatkatastrofala liv av Saci Lloyd tror jag, fast när jag tänker efter så fick jag dem som recex och då är det inte så onödigt.

4. Någon bok som du var jättepepp på när du köpte den men som sedan bara blivit stående.
Det finns hur många som helst av! Bland annat Paper towns av John Green, Miss Peregrines hem för besynnerliga barn av Ransom Riggs och Det är jag som är Caroline av Peter Bergting.

5. En bok du köpt mest för att den hade vackert omslag.
Jag tror faktiskt jag aldrig har köpt en bok bara av omslaget men mina favoriter just nu är Dubbelgångare av Jenny Valentine och Jag är ju så jävla easy going av Jenny Jägerfeld.

4 kommentarer:

 1. Hola! Jag gillar din blogg! Jag är 16 år gammal och har precis startat en bokblogg, lite av nyfikenhet för hur det skulle gå. Titta gärna in! :) (och ps, läst förr eller senare exploderar jag på engelska? prova det, så underbar)
  -Elsa :)
  http://elsalaser.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! :) Jag har läst "Förr eller senare exploderar jag" men bara på svenska.

   Radera
 2. Blunda och hoppa är riktigt bra, läs den snarast!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.