16 februari 2014

Nya osynliga bokhyllorJag har äntligen fått upp de selfshelfs som jag köpte i somras. Jag hade en sen innan och så hittade jag två på rea i Halmstad någon gång i juli. De har bara stått här hemma för jag har inte vetat var jag ska ha dem men nu har jag gjort om i mitt rum och fick en bra plats.

Selfshelf är en bokhylla som ett L som man skruvar fast på väggen och sen ser det ut som böckerna inte sitter fast i något. Den kallas också osynlig bokhylla. De tar ganska många böcker så nu har jag äntligen lite plats i min bokhylla.

10 kommentarer:

 1. Ganska fiffigt med en sådan här osynlig bokhylla. Borde kanske också skaffa så jag får mer utrymme i min bokhylla. Gillar också att du har böckerna ordnade i rött och svart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag brukar försöka ordna selfshelfsen efter färg. Det blir ännu snyggare :)

   Radera
 2. Läckert! Köpte såna till min dotter, hon har kokböcker i köket, fiffigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart! Där är det ännu bättre för kokböcker tar man upp och ner.

   Radera
 3. Så himla coolt. Köpte en i somras jag också, men har inte fått upp den än :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brukar ta ett tag att få upp något. Tog bara ett halvår för mig ;)

   Radera
 4. Svar
  1. Innan fanns det bara på speciella webbsidor som t.ex. coolstuff.se eller designbutiker men nu har jag sett dem på Åhléns.

   Radera
 5. Riktigt snyggt! :D Blir nog dags att införskaffa ett par sådana "hyllor" :D

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.