18 januari 2014

Läst under tre veckor: "Let it snow"

I förrgår läste jag äntligen ut Let it snow av John Green, Maureen Johnson och Lauren Myracle. Jag började med den kvällen innan julafton (vilket var väldigt passande för första meningen är "It was the night before Christmas."). Det har alltså tagit över tre veckor vilket är länge för mig att läsa en ganska kort bok (300+), speciellt när det var under jullovet... Förra jullovet läste jag 14 böcker under en vecka.... Men det är mitt absoluta rekord! Förmodligen tog det extra lång tid för att den är på engelska och att jag var på skidläger under en vecka när jag knappt öppnade boken.

Let it snow är tre berättelser som har kopplingar till varandra. Varje författare har skrivit en var. Det är "three holiday romances". De är i samma stad och i varje berättelse är Wafflehouse och Starbucks med, vilket gör att de är lite kopplade.

Jag tyckte faktiskt inte John Greens novell var den bästa, snarare den sämsta, men alla var väldigt bra! Jag tyckte den första, av Maureen Johnson var den bästa. Den var humoristisk och fin.

2 kommentarer:

  1. Håller med dig totalt. Fick inte riktigt grepp om den sista heller, men den första var klockren! =)

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.