12 januari 2014

"Det handlar om dig"s omslag

Jag såg att bloggaren Sandra Beijers debut har fått ett omslag. Tyvärr gillar jag inte omslaget så mycket, jag hade höga förhoppningar. Jag följer inte Sandras blogg men jag har varit inne på den någon gång och jag tycker hennes stil och header är så fin. Jag trodde bokomslaget skulle vara i den stilen och det är den inte tyvärr. Men boken är säkert bra i alla fall! På Bokus beskrivs den såhär:

Det handlar om dig är historien om den första, stora kärleken. Den utspelar sig i Stockholms innerstad under några febriga höstmånader och man kastas mellan hopp och förtvivlan, lycka och sorg, upphetsning och apati. Sandra Beijer berättar sin historia på ett poetiskt men ändå enkelt och självklart sätt och alla som någon gång har varit kära kan känna igen sig - det spelar ingen roll om man är 15 eller 45.

6 kommentarer:

 1. Japp, är också smått besviken :/

  SvaraRadera
 2. Sen Elsas värld är jag skeptisk till bloggare som skriver böcker. Men jag tänker ge denna boken en chans. Gillar sättet Sandras sätt att skrivabpå sin blogg, frågan är bara om hon skriver på samma sätt i sin bok och om det fungerar i denna form.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte läst Elsas värld och inte heller inte så mycket av Sandras blogg men jag tror den kan vara bra!

   Radera
 3. Jag tror mycket på den här boken! Vad fin din blogg har blivit förresten :)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.