5 december 2013

Händer just nu:


 • Min recension på Nyckeln var i Jönköpingsposten i tisdags (3/12). Egentligen är mina recensioner varannan torsdag men på grund av att recensionsdagen var i måndags och vi ville vara så snabba som möjligt så flyttade vi på det denna veckan.

Liten bild på framsidan av del 2.
 • Igår var jag på Stadsbiblioteket för att se Maria Friedner. Hon har skrivit Besvärjelser och beskydd som kom ut i våras på MIX förlag. Jag har inte läst den men jag tyckte den lät rolig. Det var väldigt kul igår, hon var rolig och min kompis var en av dem som frågade.



 • Jag sorterade en låda som vart full med papper när jag var sjuk i början av veckan. Det mesta var skräp men jag hittade bl.a. den här:


Det är ett diplom när jag gick ut lågstadiet som min fröken hade skrivit en dikt på.
"För att du på läsningen under året satt väldig fart.
Och vi tyckte alla att det var jättesmart.
Att du var modig och till några författare skrev
och för oss och föräldrar läste upp några brev"

Det var det året som jag började läsa mycket och skicka brev till författare (några la jag ut här). När jag först såg lappen tyckte jag bara det var kul med dikten men sen såg jag bilden! En uggla som läser. Bokugglan. Och detta var ett år innan jag startade bloggen!


 • Jag har också glömt att visa att jag var med i Feelgoodbibliotikariens julkalender. Hon har varje en dag en person som tipsar om en bok med en bild och mening. Här är inlägget med mitt tips.

2 kommentarer:

 1. Vilket mysigt bibliotek ni ser ut att ha där nere :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Speciellt Unga vuxna som man ser här på bilderna :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.