20 november 2013

The Hunger Games Night

Det såg ut som vi bodde där...
Igår kväll var jag på premiären av Catching fire THG Night som SF höll i. Det började vid 20:30 och ungefär vid nio så startade de första filmen. När den var slut så var det en liten paus och sen var klockan 12 och den nya filmen började!

De har verkligen lyckats göra om boken till film och jag saknade inte något från boken, fast det var länge sen jag läste Fatta eld så jag har glömt smådetaljer. Catching fire är bättre filmad än Hunger games för den hade ofta skakiga scener. Jag har inte tänkt på det innan men nu satt jag längst fram i bion så märkte jag det för att jag fick ont i huvudet ett tag för det alltid rörde sig.

Tvåan är minst lika bra som ettan med allt, skådespelarna, miljöerna och handlingen men jag kände att de hör ihop trots att det är olika regissörer.

När man kom in vid bion stod det ett bord med popcorn och Cola, och det visste jag att det skulle ingå för THG Night kostar mer än vanlig bio men det fanns också Divergent och nyckelringar med Katniss, vilket var väldigt kul! Jag har inte läst Divergent men jag har två kompisar som tycker den är jättebra och jag vill läsa den.
Divergent på min halsduk.
(Jag har förresten köpt en ny telefon så
nu kommer det bli bättre bilder snart!)

4 kommentarer:

  1. Du måste verkligen läsa divergent, den är så himla bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag har hört det. Ska läsa den så fort jag har tid :)

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.