21 november 2013

Utsorterade böcker

Min bokhylla har varit full i några månader utan att jag har köpt någon ny för att jag inte har plats för en större bokhylla i mitt rum. Jag har lagt nya böcker, recex och böcker som jag har läst ut på högar i rummet men i går tog jag äntligen tag i att sortera högarna. Fast det hjälpte egentligen inte för alla böckerna skulle in i den fulla bokhyllan. Så jag tittade igenom bokhyllan och sorterade ut en hel del. Jag trodde att jag skulle ta ut två, tre stycken men det blev en hög. En del är böcker som jag ska ge till min lillasyster, andra är vuxenböcker till mina föräldrar och andra som jag ska sälja eller ge bort. Det var också några anteckningsböcker som jag nu har lagt på ett annat ställe.

Jag tror att jag ska göra en bokbloppis, alltså sälja böcker här på bloggen, som jag gjorde för några år sedan.
Böckerna jag sorterade ut.
Bokhyllan efter sorteringen, det märks knappt.

2 kommentarer:

  1. Så duktig du är som kan sortera ut och ge bort eller sälja böcker. Själv har jag svårt att skiljas från mina böcker oavsett om jag gillar dem eller inte. Inte hållbart i längden =P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag trodde inte att jag skulle sortera ut så många böcker som jag gjorde. Men två av dem var dubbletter och andra var sånna som jag inte har läst och vet att jag aldrig kommer göra.

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.