2 september 2013

Recex Haul

Jag har fått många recex just nu, idag fick jag tre stycken! Jag har aldrig fått så många som nu, speciellt inte som jag inte vet om innan. Och det är väldigt kul, det är bara att jag har så många böcker jag måste läsa just nu innan ett visst datum. Både låneböcker och böcker som måste vara lästa innan Bokmässan.

De jag har fått nyligen:

  • Spana på djur av Pernilla Josefsson och Leif Gustavsson - En faktabok för barn hur man hittar djur i skogen. Den passade faktiskt väldigt bra just nu, för vi har ett stort projekt på biologin med en "ekoruta", där man bl.a. ska samla djur- och växtarter.
  • Stjärnskott av Anna Lena Stålnacke - Denna fick jag som PDF av författaren så jag har redan läst den, och jag vet inte om förlaget inte visste att jag hade fått den eller fick den ändå som "tack" för recensionen (den kommer om några dagar, det är recensionsdag idag). 
  • Gör något Ville! av Martin Jonols - En bok jag aldrig har hört om men den verkar ganska bra. Den är nog för lite yngre egentligen, jag har fått en del recex av Berghs förlag som är för yngre.
  • Dubbelgångare av Jenny Valentine - En, för det första, väldigt snygg bok av som jag är väldigt sugen på det. 
  • Och sist men absolut inte minst: Vi måste slutat ses på det här sättet av Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck. Den är jag väldigt intresserad av, och jag måste läsa den innan Bokmässan, så den började jag direkt med idag, och har kommit nästan halvvägs...

2 kommentarer:

  1. Ska till bokmässan i år igen, och vill verkligen läsa Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäcks nya bok!! :D vill även gärna läsa Jenny Jägerfields nya!

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.