16 september 2013

Lex bok och blogg

Idag fick jag ett ovanligt fint paket. Det var lila och glittrande och innehöll en bok och en t-shirt. Det var boken Lex bok av Sara Kadefors. Jag har läst Sandor slash Ida och Nyckelbarnen av henne innan.

Lex bok kommer ut snart/har nyss kommit ut och handlar om en tjej som hatar det mesta. Hon startar en blogg under namnet Maya där hon provocerar och skriver vad hon tycker. Och när bloggen blir stor vet inte Lex vad hon ska göra.

Lilla Piratförlaget som ger ut den verkar satsa mycket på den. Det finns en blogg baserad på boken, en väldigt fin boktrailer (som du kan se längre ner) och de har tryckt t-shirts. T-shirten var väldigt fin, "reklamtröjor" brukar vara ganska fula i formen men denna var lite figursydd.


4 kommentarer:

 1. Jag hade inte hört om boken innan, men boktrailern väckte verkligen mitt intresse. Ser fram emot att läsa den något tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade faktiskt inte heller hört om den så mycket innan.

   Radera
 2. Kul att du gillade paketet! Hoppas även boken går hem! Bästa hälsningar, Linda på Lilla Piratförlaget

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.