27 september 2013

Bokmässan 2013: Torsdagen

Fortsättning av torsdagen
Klockan 14 var min första intervju, med Jenny Jägerfeld. Det var en hel del publik och det gick väldigt bra tycker jag! Jag var stel lite i början men släppte det det mesta. Framförallt var det kul. Det kommer läggas upp på Barnens biblioteks hemsida och jag lägger upp länkar när det kommer.

Direkt efteråt var det intervju med Christin Ljungqvist. Det var liknande och väldigt trevligt. Både Jenny och Christin är utgivna på Gilla Böcker så det var kul att träffa Anna som jobbar där! Jag lärde känna henne när jag praoade hos dem i våras.

Efter att jag hade gått runt lite i några montrar så var det dags för barnboksmingel. Det var snabbintervjuer på ungefär fem minuter och sen mingel. Det var intressant och jag fick en goodie-bag med fina barnböcker.

Sen gick jag till Gilla Böckers mingel och det var väldigt kul! Jag träffade, förutom de som jobbar på Gilla Böcker, Katarina Sandberg (som jag intervjuade i våras), Jenny Jägerfeld, Christin Ljungqvist och Lisa Bjärbo.

Efter minglet gick jag till hotellet, åt, bloggade och sov.

Dålig kvällsbild på Lisebergshjulet.

Torsdag förmiddag.

Barnboksmingelts goodie-bags.

Jag kommer göra ett inlägg med bara bilder, men här var några.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det har det verkligen varit, är dock väääldigt trött nu!

   Radera
 2. Åh va roligt du hade det. :) Mys! Jag har aldrig vart på ett bokmässa. Jag har varit på en fotomässa en gång.
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kul på mässor om man är intresserad av det som ställs ut.

   Radera
 3. Jag såg båda intervjuerna med Jenny & Christin, blev imponerad av hur cool du var! När jag var 15 och sprang runt för att intervjua författare till en tidning jag skrev för då höll jag på att dö hela tiden pga nervositet (och då var det inte ens kameror inblandade) ;) riktigt roligt att se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir! (Fast jag var nervös ;))

   Radera
 4. Tycker du var grym. När jag var 15 var jag inte ens hälften så modig. Du skötte dig bra, och din pappa var stolt. Det riktigt lös om honom. Kram på er båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Haha, det var inget jag märkte! ;D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.