30 september 2013

Bokmässan 2013: Lördag

(Jag har så många inlägg att skriva om Bokmässan och saker jag har gjort, men jag börjar med att beskriva alla dagar grundligt, både för att jag ska komma ihåg och så ni får veta vad jag har gjort.)

Lördagen var den dag då jag hade mest saker att hålla i. Jag började med att fixa i bloggrummet och efter ett tag kom de första bloggarna. Efter lite prat så kom Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck. Jag intervjuade dem och jag är väldigt nöjd med den intervjun, den kändes avslappnad och rolig! Sen var det en paus i bloggträffen och då gick jag och åt, och lyssnade på några seminarium och monterprogram. Jag lyssnade på slutet av Petra Jankov Pichas monterprogram om hur författare kan få ut sina böcker till bokbloggare. Jag hörde inte så mycket och såg bara den sista halvminuten. Jag lyssnade också på David Wiberg, som har skrivit boken Dagboksanteckningar från ett källarhål (och föreställningen, jag såg den igår så det kommer om den i inlägget imorgon). 

Sen gick jag till Caitlin Morans seminarium, det var roligt och hon var väldigt glad och intressant. Jag såg faktiskt henne redan på fredagen under bloggminglet, och det var många bokbloggare som ställde sig i fönstret och tog kort på henne...

Sen var det dags för resten av ungdomsbloggträffen och det började med Ingeruns intervju med Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Och sen var det lite frågestund/förlagsprat med förläggaren Karin Lemon från Bonnier Carlsen. 

Sist, och också den grej som jag var mest nervös över på hela Bokmässan, var Google Hangout med Kristin Cashore (hon har skrivit De utvalda-böckerna). Det är som Skype och vi skulle få upp bilden på en projektor, ljudet skulle funka, vi skulle få bra bild med Kristin och jag skulle prata engelska. Och allt gick faktiskt jättebra! Det var bara lite ljudkrångel ibland. Kristin var jättetrevlig och det kanske kommer upp en film på det mesta av intervjun. 
Lisa Bjärbo & Johanna Lindbäck efter intervjun.


Caitlin Moran

Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren.

Kristin Cashore.

2 kommentarer:

  1. Ja, det där raspiga störde bara lite grand. Hoppas de längst bak hörde också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att de hörde, vi hade ju ganska hög volym :)

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.