23 augusti 2013

Tre på tre

Jag har tänkt att vara med på Pocketlovers utmaning i höst. Den heter Tre på tre och går ut på att läsa tre böcker av samma sort. Man får välja vilken trio själv, t.ex. tre böcker från samma förlag, tre hyllvärmare eller tre deckare. Den börjar första september och håller på till slutet av november. All annan information finns i hennes inlägg.

Jag har tre böcker av Meg Cabot som jag har köpt vid olika tillfällen, men sen aldrig läst dem. Det är från tre olika serier, som jag inte har läst, så det var lite konstigt att jag köpte dem. Men nu väljer jag dem som min trio så att jag läser ännu fler hyllvärmare.
 • Den första boken jag köpte av Meg Cabot var Hemsökt: Dödlig hämnd (jag ser nu att det är del tre i serien...). Den handlar om fyra ungdomar som dog i en trafikolycka och nu är änglar, och de vill hämnas på Michael som de anklagar för olyckan.
 • Ett oemotståndligt begär handlar om en före detta popstjärna, som byter karriär till privatdeckare. Och börjar med att försöka lösa ett mord.
 • Sen har jag också Katie Elison ljuger inte som jag köpte på bokrean i år. Den handlar om en populär tjej som har svårt att hålla sig till sanningen och som har retat en kille så att han flyttade, men nu är han tillbaka. 
Jag har läst några andra böcker av Meg så jag har höga förväntningar på de här!

2 kommentarer:

 1. HAR TÄVLING PÅ BLOGGEN!
  VINN EN VALFRI SAK, DU BESTÄMMER!
  100 % SERIÖST!
  http://aaroose.blogg.se/2013/august/vinn-valfri-sak-2.html#comment

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.