12 augusti 2013

Nya låneböcker

Jag var på biblioteket och lånade tre böcker (ovanligt att jag kunde hålla mig till så lite, men jag hade många låneböcker sen innan).
 • Lögner - Pretty Little liars av Sara Shepard - Jag gillar Pretty little liars som TV-serie jättemycket och när jag såg den som bok, blev jag väldigt sugen på att läsa den. Jag hoppas att den liknar TV-serien och att man lär känna karaktärerna lite mer.
 • Kattskorpor av Katarina von Bredow - Det är Katarinas debutroman och jag tror det är den enda jag inte har läst av henne. Jag har varit intresserad av att läsa den, och nu när jag ska intervjua henne på Bokmässan passar det bra.
 • Fjärde riket av Maria Nygren - Boken jag skrev om för någon dag sen, om några blyga tjejer som vill bli populärare i skolan. De läser om hur Hitler tog makten och försöker efterlikna honom.
Jag har också köpt Kapitulera omedelbart eller dö av Sanne Näsling som e-bok. Jag hörde om den när den var ny, men då blev jag inte intresserad av att läsa den. Nu läste jag en recension om den och där verkar den jättebra! Så det ska bli kul att läsa den.

8 kommentarer:

 1. Pll böckerna är så olik tv-serien. Å tv-serien är mycket bättre :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men de är ändå spännande att läsa, det är ju det att man hela tiden jämför med Tv-serien (som är otroligt bra) och då inser man att boken inte alls är lika. Så det är nog därför jag tycker böckerna är sämre.

   Radera
 2. Ha inte för höga förväntningar på Kattskorpor. Inte alls lika bra som pirriga ungdomsböcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som jag inte lånade så bra böcker denna gången ;) Men jag börjar på dem så får vi se...

   Radera
 3. Hej!
  När du skriver en recension, får du jättefina bilder på omslagen till böckerna du läser. Jag har också en bokblogg, men jag tycker inte att det ser så proffsigt ut när man har tagit bilderna själv. Hur gör du för att få de fina bilderna till bloggen?

  Gillar din blogg! :D

  (Kolla in min blogg: www.bokensvarld.wordpress.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Nästan alla förlag har deras böckers omslag på deras hemsida. Bilderna finns oftast under fliken Press.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.