26 juli 2013

"Den andra Will Greyson"

av David Levithan och John Green.

Förlag: Rabén & Sjögren
Sidor: 314 sidor
Åldersgrupp enligt mig: 13+

Handling: 
Will Greyson och Will Greyson träffas en kväll. De bor i olika städer och är väldigt olika men börjar ändå prata med varandra. Den ena Will träffar den andres kompis, Tiny Cooper. Som får en väldigt stor roll i berättelsen.

Will #1 är deprimerad men är väldigt glad när han chattar med Isaak. Isaak som han snart kommer träffa.
Will #2 är blyg och har sina två regler: Att inte bry sig och att hålla käften.

Omdöme:
Rolig och väldigt bra skriven! I början tyckte jag den var bra, men att den inte hade något extra. Jag hade också väldig höga förväntningar på den, eftersom det är två av mina favoritförfattare. Så i början blev jag lite besviken men den blev bättre och bättre. Och jag älskad slutet! Det är roligt, smart och förvånande!

Själva handlingen tycker jag att de kunde ha gjort bättre, men den är ändå väldigt bra!

Denna boken var väldigt svår att bestämma betyg på... När jag läste ut den tänkte jag 5/5 men det var för då hade jag precis läst slutet. Men om man ska väga in vad jag tyckte om den i början, så borde den få 4/5.

Betyg:

2 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.