14 juni 2013

Sommarlovets to-do-lista

Idag fick jag sommarlov! Jag har inte fattat det än, men det ska bli skönt. Den senaste månaden har jag tänkt "det gör jag när det är sommarlov" så nu har jag en hel lista på saker att göra, men det mesta är roliga grejer!

Min bokhylla.
Några är lite bok- eller bloggrelaterade:
 • Ändra om i min bokhylla. Den är full, så jag ska flytta alla pocketböcker till en mindre bokhylla.
 • Planera ungdomsbloggträffen på Bokmässan, och boka författarna som ska dit och lite sånt.
 • Göra om boklistan jag skrev om här.
 • Göra en ny bloggdesign.
 • Bli intervjuad av Katarina på Barnens bibliotek till Barnbokskatalogen 2013. 
 • Och ta igen läsning!

Mitt sommarlov började lite misslyckat idag: Jag hade inte med någon väska, så jag glömde mina nycklar. Jag kom på det när jag var i skolan, så jag följde med några kompisar och fikade efter skolan. Sen åkte jag hem för jag trodde att min lillebror kommit hem från sin avslutning. Det hade han inte och det spöregnade... Så jag gick in i vårat förråd, virade in mig i några filtar och tittade på ett avsnitt av serien Pretty little liars på mobilen. När min lillebror kom hade jag varit där i en timme.

2 kommentarer:

 1. Haha, det är inte så kul att bli utelåst!
  Jag har själv blivit det flera gånger, en gång fick jag vänta under våran trappa i 2 ½ timme tills mina föräldrar dök upp.

  Jag älskar PLL! Vilken säsong och avsnitt är du på? :)

  Många intressanta saker du ska göra under sommarlovet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det var värre än mitt!

   Jag är på tredje säsongen avsnitt 12 i PLL. Det avsnittet var väldigt förvånande (och läskigt...), och jag fattar inte hur det kan gå ihop!? I fall du inte har sett hela så vill jag inte spoila...

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.