29 april 2013

Varför du som ungdom ska till Bokmässan

När jag var på inspirationsträff för bloggambassadörerna i februari fick jag veta att det är minst besökare i åldern 13-18 (ungefär, jag kommer inte riktigt ihåg). Jag är i den åldern och jag vet att många av mina läsare är i den åldern, så jag tänkte berätta varför man ska åka till mässan.

 • Om du är 7-19 år så kostar det 50 kr i entré för en dag. Väldigt billigt! Sen är det resan som kan bli dyr och boende, men ett tips är att önska sig i födelsedagspresent! Det gjorde jag förra året. Om man vill ha billigt boende finns det några vandrarhem men man borde boka så fort som möjligt!
 • Det ordnas väldigt mycket för ungdomar, nu har inte årets program kommit upp ännu, men förra året var det mycket och jag tror det blir minst lika mycket i år.
 • På söndagen ingår alla seminarier i entrépriset (det kostar 425 kr för ungdomar de andra dagarna, förutom lördag då det kostar 350).
 • Du träffar massa författare, bokbloggare och annat bokfolk och ser kändisar så fort du vänder dig om.
 • Det är jättekul (fast det kan vara lite jobbigt om du inte gillar böcker...)!
  I en bokstol i Bokias monter.

9 kommentarer:

 1. Jag kommer i år igen som sagt! :D

  SvaraRadera
 2. Vilket datum är det?

  SvaraRadera
 3. Hej Bokugglan,
  Jag tycker att du har beskrivit möjligheterna att besöka Bokmässan för den som är yngre på ett urmärkt sätt. Håll utkik på hemsidan, den 28 maj presenterar vi hela seminarieprogrammet. Ett tips till alla är också att följa Bokugglan och övriga bloggambassadörer.

  SvaraRadera
 4. Oj va mycket folk! Såg ut som du hade roligt där! :) Jag har aldrig vart på ett bokmässa!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.