25 april 2013

Gilla selfshelf

När jag såg hur många svarta Gilla Böcker-böcker jag hade kunde jag inte stå emot att sätta dem i min self shelf. Jag har skrivit om den när jag fick den, men det är en bokhylla som gör att det ser ut som böckerna sitter rakt på väggen utan hylla.

Det blev fint att alla var likadana innan har jag bara haft samma färg, men nu ser de likadana ut med typsnitt, logga och nästan i storleken.

8 kommentarer:

 1. Ja, det vart riktigt snyggt! :)

  SvaraRadera
 2. Åh jag gillar verkligen hyllan! Jättecool!

  SvaraRadera
 3. Vad snyggt det blev :)
  Jag såg förut att du gjorde headers åt oss som knappt kan stava till det ens :)
  Vad behöver du och hur går det till? Är det svårt att föra in det i bloggen sedan? Många frågor förstår jag men.....min enda chans att snygga till min blogg, tror jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)

   Jag har en flik med all info om headers: http://bokugglan.blogspot.se/p/kop-en-design.html
   Om det är några frågor efter det, så kommentera :)

   Radera
 4. Vart har du köpt din self shelf? :) riktigt cool!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Första gången jag såg den var på en sida, jag tror det var coolstuff.se men den var slut. Efter nästan ett år så köpte mina föräldrar den i någon designbutik i Stockholm. Sen bara en vecka efter att jag fått den såg jag den på Åhléns. Så om du har tur så finns den kvar på Åhléns.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.