18 mars 2013

Alla bokstäver

Jag har ju en A-Ö-sida där alla mina recensioner finns. Jag tittade lite på den för någon dag sen, och jag tänkte på vad många recensioner det har blivit! Vissa bokstäver har upp till 20 recensioner, men sen är det vissa bokstäver som inte har en enda recension. Jag tänkte att jag ska försöka göra minst en recension på varje bokstav, men jag har inte några böcker jag kan recensera på den bokstaven. Så jag undrar om du kan några böcker på någon av de här bokstäverna:

Q
X
Y
Å

Det är inga lätta bokstäver, men man borde komma på någon på Y eller Å tycker jag. Fast själv kommer jag inte på någon...

Uppdatering: Jag sorterar efter första bokstaven i titeln.

4 kommentarer:

 1. Tracy Quan - Callgick på Manhattan,Sofia Åkerman - Slutstations rättspsyk Var de jag hittade bland mina böcker på dina tomma bokstäver och insåg själv att jag har några tomma :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr sorterar jag mina recensioner med titelns första bokstav, jag glömde att skriva det i inlägget men har uppdaterat det nu :)

   Radera
 2. Den enda jag hittade i mina hyllor på Y var Yarn Bombing: http://bokpotaten.blogspot.se/2012/11/i-hyllorna-y.html
  På Q, X, Å, Ä och Ö hittade jag ingenting. Men det borde finnas massor! Q är ju ingen jätteovanlig bokstav på engelska, det borde gå att hitta någon titel som börjar på exempelvis Queen.

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.