20 januari 2013

Mina signerade böcker

Jag har länge tänkt se hur många signerade böcker jag har, och nu gjorde jag det och jag tänkte att jag lägger upp det här också.
 • Den första signerade boken jag fick, fick jag i ett brev av Rose Lagercrantz. Jag hade skickat ett brev till henne och när hon svarade skickade hon med en bok. Boken heter Självporträtt utan näsa och i boken står det att jag fick den 22/10 2008.
 • Den andra boken fick jag också efter att ha skickat brev till Pernilla Gesén. Hon skickade Alva blir kär. 
 • I höstas fick jag Anna Granströms Halva min måne signerad. Här kan du läsa min recension.
 • På Bokmässan 2012 träffade jag Kim M. Kimselius och fick hennes Att skriva med glädje signerad. Jag fick den som ett recensions-ex IRL, det var kul!
 • På bokbloggsträffen, på Bokmässan så var Nene Ormes där och vi fick Udda verklighet i en Goodie-bag. Då passade hon på att signera den också.
Sen har Jenny Valentine hållit i mitt ex av Tio stationer på Bokmässan, fast hon signerade inte.

Och jag såg att jag har gått över 100 000 visningar på bloggen. Så kul! :D

4 kommentarer:

 1. Vad många signerade böcker du har! :D

  Jag har bara en och det är i boken "Eld" som jag fick i födelsedagspresent ;)

  SvaraRadera
 2. Jag har bara en signerad bok hemma (tror jag) och det är The Bone Bed av Patricia Cornwell - en av mina favoritförfattare! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har aldrig hört om den boken eller författaren faktiskt :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.