17 oktober 2012

Läsdagbok för bokälskare

Jag fick en läsdagbok igår. Jag har haft en annan Läsdagbok innan (skrivit om den här) men denna kan man fylla i annat än bara vilka böcker man har läst. Man kan också fylla i böcker man har fått eller gett, "Bokåret" och "Böcker jag vill läsa". I slutet finns det några boktips också.

Jag tycker den är väldigt fin och jag ska börja fylla i den nu för jag har inte haft något ställe att skriva in böckerna jag läser. Boken är från Kabusa böcker och Anna Henriksson har skrivit texten och gjort formgivningen.

7 kommentarer:

 1. Jag har också den :D
  Skriver i den hela tiden.

  SvaraRadera
 2. Jag hade den där tidigare men den tog precis slut. Jag älskade den i alla fall, tyvärr hade jag dock önskat att själva "läsdagbok"-delen hade varit längre och mindre av det andra. Använde i princip aldrig resten så är lite stråkigt då den från mitten och framåt knappt är ifylld :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog risk att det blir så, men lite kul ändå :)

   Radera
 3. En sådan har jag också! Älskar den :) Dock använder jag inte listorna längst bak så mycket utan mest där man skriver i vilka böcker man har läst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, jag får se om jag använder dem, jag har inte gjort det än iaf ;)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.