16 oktober 2012

"Att skriva med glädje"

av Kim M. Kimselius.


Förlag: Roslagstext (Tack för boken!)
Sidor: 300 sidor
Ålder: Går att läsa från ungefär 12 år men funkar lika bra som vuxen.

Handling: Kim har skrivit 23 böcker (jag läste Den där dagen för ett tag sen) och i den här boken delar hon med sig av skrivtips om allt från slutet, till titel. Hon berättar också hur allt går till när man har ett eget förlag. Jag tycker att boken både kan hjälpa ungdomar och vuxna. 

Omdöme: Bra tips och intressant att läsa om Kims väg och hur allt går till. Jag tycker den är lättläst trots att den är på 300 sidor, för det är lättläst text och luftigt. Det står att man kan hoppa runt i texten och att man inte behöver läsa den från början till slutet, men jag gjorde det så vissa tips skrevs flera gånger men annars vara tipsen unika.

Betyg:

2 kommentarer:

  1. Jag har också läst bok av Kim M. Kimselius "Att skriva med glädje". Kim skrev den så öppet, ärligt och inspirerande. Massor med teoretiska och praktiska tips som jag tyckte om. Rekommenderar till alla som skriver.

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.