1 augusti 2012

Läst i juli


Nu är det augusti och jag ska sammanfatta hur mycket jag har läst i juli.


Antal lästa böcker: 6 st: Jellicoe road, Resten får du ta reda på själv, Rädda honom, De utvalda: Monstrets dotter, Hades, Personer du kanske känner
Kommentar: Inte så mycket, men jag har ju varit på semester i två veckor och då läste jag inte så mycket.


Recenserade böcker: 4 än så länge, men det kommer på två till.


Antal lästa sidor: 2343 sidor
Kommentar: Mycket för att vara 6 böcker!


Bästa bok: Jellicoe Road
Sämsta bok: Svårt, alla har varit ganska bra. Men "Rädda honom" är för yngre barn, och den gillade jag minst, men om jag hade varit yngre hade jag nog tyckt om den mycket!


Förra månaden: Då läste jag tio böcker men bara 1936 sidor...


Läsa i augusti: Nu har jag bara 2 böcker kvar som jag måste läsa innan Bokmässan, så de ska läsa ut, och sen ska jag följa en lista jag har gjort (den kan jag föresten visa på bloggen om någon dag...).

2 kommentarer:

 1. 6 böcker, det är bra jobbat! :) Jag brukar försöka läsa 1-2 i veckan, men inte alltid jag hinner... Jag skriver förresten recensioner för Bohusläningens Bokblogg (deras nättidning) så det gäller att hålla sig uppdaterad.

  Hoppas du hinner klämma in att läsa min där också, men förstår om du inte hinner innan bokmässan. Ska försöka se till att du har den helgen efter 18-19/8 iallafall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det jag hinner det ;) Egentligen har jag ju hela livet på mig att läsa... ;D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.