31 juli 2012

En person jag känner och en hög med papper.

Högen med papper.
Idag fick jag de sista böckerna till bokcirkeln på Bokmässan, det var "Rubinröd" som jag fick som pappersform. Första gången jag läser en hel bok i papper, får se hur det går...

Den andra boken var "Personer du kanske känner", jag fick den som PDF-fil, innan jag visste att jag skulle få den som bok så jag har redan läst den, men jag får inte recensera den förrän om en månad ungefär. Men jag kan säga att jag tyckte den var jättebra!

Direkt när jag fick den så kollade jag lite på hur den såg ut och det första jag såg vad Hanna från Tonårsboken.
- "Där är ju hon!!" sa jag förvånat till mamma.

Hanna är där jag har tummen och i högra kanten med
rött ansikte, ganska långt ner. 
Jag tyckte titeln var så bra helt plötsligt, boken handlar om Facebook och där heter ju "vänförslagen" personer du kanske känner och en annan sak i boken passade in och, sist men inte minns, det är massa människor på omslaget som "du kanske känner".


4 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.