30 juli 2012

Vad vill du att jag ska blogga om?

Jag började ju att uppdatera två gånger per dag, men på morgonen är det bara ett inlägg om böcker jag vill läsa eller något annat litet. Men jag slutar med det redan, dels för att inläggen blev så tråkiga och så har jag inget roligt att blogga om längre. Men jag hoppas jag får tillbaka min inspiration!

Är det något du vill att jag ska blogga om?

4 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg du har!

  Jag tycker absolut att du ska läsa och blogga om min debutroman Halva min Måne som kommer nu i augusti. Det är en ungdomsroman, så den kanske kan passa? Du kan läsa mer om den på www.annagranstrom.com om du vill.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)

   Jag kollade på din blogg och boken, och den verkade bra :D men jag har lovat mig själv att inte köpa någon bok för än jag har läst hälften av mina olästa. :) Men jag kanske köper den sen :)

   Radera
 2. Jag tycker du ska blogga om olika boktips, typ tips hur man bloggar bra och blir känd. Sen tycker jag att intervjuerna med andra bokbloggare varit roliga:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen! :D Jag har faktiskt kommit på mycket att blogga om helt plötsligt :D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.