17 juli 2012

Två små frågor...

...jag behöver svar på.

Kan du inte svara? Kolla härKan du inte svara? Kolla här.

8 kommentarer:

 1. Ska du ta fram bokugglan tygpåsar? Hur gör man?!? Jag vill också! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske... :) Det kommer info om det om några dagar tror jag :)

   Radera
 2. Var har du köpt din bokhylla som du har visat dina böcker i på dina book tours? Den var snygg iallafall:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min mamma köpte den för flera år sen till sig själv, men när vi flyttade så fick jag den :) Hon kom tyvärr inte ihåg var hon köpte den :/

   Radera
 3. Jag är en 14 årig tjej som skulle vilja ha något tips på en riktigt bra bok. Känner att jag har lite "boktorka", även fast jag skulle vilja läsa massor nu på sommarlovet. Jag har nyligen läst ut cirkeln och gillar den starkt! Älskar även hungerspelstriologin!
  Jag tror inte att jag gillar någon speciell sorts böker, utan jag läser blandat. Jag vill ha tips på någon bok som du tycker att jag måste läsa:)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gör ett inlägg med frågan :) Om några dagar

   Radera
 4. Åå ska du trycka tygpåsar?! Jag har funderat på att göra det och sälja väldigt länge men jag hittar inga billiga kassar, har du något tips?! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer info om det på bloggen om några dagar :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.