27 juli 2012

Bättre info om Bokmässan 2012

Jag har fått en del frågor om Bokmässan, som jag har skrivit mycket om. Bokmässan är en mässa i Göteborg som arrangeras varje år. Det är jättemycket folk och håller på i fyra dagar, 27-30 september 2012. På torsdagen och fredagen är det mest för branschfolk och lite dyrare men på lördagen och söndagen är det för alla.

Man går runt i stora salar med massa montrar som till exempel förlag, författare och tidningar har. Där betalar man bara entréavgift. Sen finns det också seminarier, det är föreläsningar kan man säga, och för att gå på dem måste man betala. Här finns prislista.

I Bonniers monter (som är väldigt stor) har de ordnat en bokcirkel med åtta bokbloggare på lördagen. Vi har fått en bok var som vi ska prata om, och sen diskutera. Min huvudbok är "Mitt klimatkatastrofala liv". Här är de andra böckerna. Mellan klockan 13 och 16 på lördagen kommer det vara bokcirkeln och författare som pratar.

6 kommentarer:

 1. Hej! Vilken bra blogg! Jag skriver själv på Bibblabloggen för barn och unga, främst i kommunen där jag jobbar, Ovanåker, som barnbibliotekarie. Jag brukar bjuda in gästbloggare, men det här är ju roligare att läsa. Jag länkar till er blogg.

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att jag kan åka på bokmässan. I så fall skulle det bli jättekul. Jag funderar över att läsa några av de böckerna som ni bokbloggare ska prata om. "De utvalda: Monstrets dotter" kommer jag absolut att läsa. Har du läst den, och i så fall, är den bra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har läst De utvalda: Monstrets dotter :) och den var bra! Det kommer en recension om några dagar

   Radera
 3. Kostar det att se er bokcirkel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, man måste betala inträde till själva bokmässan, men när man väl är inne så är det gratis :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.