28 februari 2010

Sanningen om Juliet

Jag kunde visst inte hålla det nyårslöftet men jag ska försöka göra lite mer inlägg oftare...
En bra bok jag läst heter Sanningen om Juliet. Den är skriven av Lee Weatherly. Den handlar om Juliet som vill bli skådespelerska. Plötsligt flyttar hennes pappa och vill inte prata med henne. Samtidigt som hon kommer med i en teater pjäs. Juliet berättar inte för sin bästis Marty att hon får huvudrollen för hon tror att Marty kommer bli avundsjuk. Men så får Marty reda på det en då. Då har Juliet ingen kompis eller pappa. Men VÄLDIGT många pressfotografer som smyger runt utanför hennes hus. Plötsligt vet alla vem Juliet är. Förutom hon själv...

12 kommentarer:

 1. jag tycker du ger jätte bra bok tips!!
  jag gillar värkligen det du skriver om böckerna!!
  om du gillar deckare så kan jag säga att "petrinideckarna" är bra!!
  om du gillar hur ens tjejs liv kan se ut så finns det en bok som heter "jag saknar dig, jag saknar dig" bara nåra tips från mig men det var ett tag sen jag läste petrinideckarna så jag vet inte om den serien är bra längre men kanske!!!
  jag ska fylla trotton snart så vi är väl typ lika gamla eller??
  eller så har jag helt fel:P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst petrinideckarna och Jag saknar dig och båda är bra :D

   Aa, jag är 13 år men fyller fjorton om en månad ;)

   Radera
  2. ok, men har du läst "oskyldiga" är också en riktigt bra bok men jobbig att komma in i först!! jag har nyss läst en som heter "tystnad, tagning" den var jätte bra du borde läsa dom om du inte redan har gjort det!!

   Radera
  3. Jag började på Oskyldiga en gång men sen la jag ifrån den och lämnade tillbaka till bibblan... Så jag tyckte också att den var jobbig i början.
   Tystnad tagning har jag faktiskt inte läst... :)

   Radera
  4. oskyldiga är en jätte bra bok men den är väldigt jobbig i början men på slutet är den faktiskt riktigt bra. men det var ett tag sen jag läste den så jag har glömt bort lite:P

   Radera
  5. Får läsa den då ;)

   Radera
 2. och du får inte sluta skriva!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det ska jag verkligen inte :DD Det var två år sen jag skrev det här inlägget ;) och då slutade jag skriva men nu har jag börjat och funderar INTE på att sluta ;)

   Radera
  2. vad bra jag blev lite orolig där!!! men tycker du förtf. att boken är bra???

   Radera
  3. Jag kommer inte ihåg så mycket, så jag vet inte om jag fortfarande gillar den... :(

   Radera
 3. ok men jag tycker den verkar bra som du beskriver ( men det verkar alla när du beskriver dom )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha då får jag inte recensera någon dålig bok ;) för då tror alla jag gillar den ;)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.