8 juli 2015

3. Läser just nu

Detta är ett inlägg i serien #BokhorasFotoutmaning där man ska ta ett foto som passar rubriken. Läs mer här.

Just nu läser jag Naomi & Elys kyssförbudslista av Rachel Cohn och David Levithan och jag tycker verkligen om den. Den handlar om bästisarna Naomi och Ely och alla i deras närhet. Man får läsa från flera olika perspektiv och den är väldigt fin och lite sorglig. Jag tror att det kommer bli en ny favoritbok faktiskt. Jag måste verkligen läsa Nick och Norahs oändliga låtlista av samma författare för jag har läst halva men jag fastnade aldrig. Förmodligen var jag för ung när jag läste den första gången.  

2 kommentarer:

 1. Vet du några böcker som du tycker påminner om den här eller är lite av samma stuk?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dels finns det två till böcker av samma författare: "Nick & Norahs oändliga låtlista" och "Dash och Lilys utmaningslista". Jag har läst Nock och Norah och den gillar jag också.

   På ett sätt är Systrar i jeans lite liknande för att den också visar ur flera olika perspektiv, men annars är de ganska olika. Ett tips är "Jag ger dig solen" av Jandy Nelson.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.