24 mars 2015

Insurgent på bio

Nu var det några dagar sen jag bloggade och jag har helt enkelt haft fullt upp. Jag var i Göteborg för orienteringsläger i helgen plus att det är mycket i skolan just nu. Sen hade jag också bokat in Insurgent på bio igår kväll, kanske inte bästa tidpunkten men det var kul!

Jag tyckte Insurgent var bra men den slår inte Divergent. När jag började kolla så märkte jag att jag hade glömt mycket från både böckerna och film nummer ett. Jag borde ha tittat på Divergent innan, så jag hade haft den färsk. Jag tycker Insurgent var mer våldsam och mer spännande än ettan, det var lite mer action. Ibland tyckte jag att det var lite för våldsamt, mycket mer än vad jag har tänkt i boken i alla fall. Den är väldigt snyggt gjord med effekter och miljöer, och det gör att den känns modern!

Så det är en bra film men jag hade ännu högre förväntningar på den. Jag tror de som inte har läst böckerna kommer tycka om den, för då har man nästan inga förväntningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.