12 oktober 2013

Fina, grafiska ringar

På Bokmässan så hade Sandra Leierth Design en monter, där de sålde smycken och tygväskor bland annat. Jag tittade mycket på alla ringar som fanns där, alla var verkligen jättefina! Jag ångrar lite att jag inte tog ett kort på alla för de var så fina tillsammans. På bilden här under kan man se lite hur några ser ut, men den bilden är från hennes Facebooksida.

Jag pratade lite med hon som tillverkade dem, och hon målar med akvarell som hon sen väljer delar av bilderna som bakgrund. Sen fixar hon med dem i datorn och lägger på text. De kommer kunna köpas på hennes hemsida i slutet av oktober, än så länge kan man köpa tygväskor och tröjor där.


Denna valde jag efter att ha velat fram och tillbaka i typ en kvart (och jag hade stått där ännu längre om jag inte blivit stressad av ett seminarium som jag skulle till). Det som gjorde svårt att välja var att först måste texten vara bra, och sen skulle jag gilla bakgrunden och typsnittet. Vissa texter fanns på flera olika bakgrunder och så fanns det olika storlekar. Men jag är nöjd med den jag köpte!

3 kommentarer:

  1. Åh, vilka fina smycken! :)
    Skulle vara jätte glad om du kollade in min blogg. :) Har just nu en giveaway som du kan delta i om du vill. :)

    SvaraRadera
  2. Va fiffigt! :)
    http://finlandsgullet.wordpress.com/

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.