3 augusti 2013

Fint bokmärke av gem

Jag hittade en bild på WeHeartIt hur man gör ett bokmärke av ett gem (eller egentligen funkar det utan att göra något med det, men det blev mycket finare nu). På bilden ser det ut som att man bara ska vika, så blir det som ett hjärta som kan sitt fast bra.

När jag väl hade fått tag på några gem (det tog några dagar...) så visade det sig att det inte var så lätt som det ser ut. Jag fattar inte hur det kunde bli fel egentligen, mina gem ser ut likadant som de och jag höll de åt samma håll, men jag fick inte till det så att böjen längst ner satt som den skulle.

Jag behövde inte bara vika åt ett håll, som på bilden, men tillslut fick jag ett litet hjärta. Det blev krokigt och kantigt, men lite charmigt.

Någon som provar, och att det funkar att bara böja?

4 kommentarer:

  1. Så där gjorde jag med alla mina gem i högstadiet :) Så jopp det fungerar och är super enkelt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra, att det funkar! Bara konstigt att jag inte kan få till det rätt...

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.