7 juli 2013

Läs-A-Lot

Igår var sista dagen i projektet som Emelie och Anna hade i en vecka. Mina mål var:

  • Läsa en engelska bok.
  • Läsa minst 45 minuter varje dag.
  • Läsa en hyllvärmare.
  • Läsa sammanlagt 5 böcker.
Jag klarade faktiskt alla, och det trodde jag inte i slutet av veckan. Min engelska bok var The sisterhood of the Traveling Pants av Ann Brashares. Jag tror jag läste 45 minuter varje dag, jag tog inte tid men jag läste ganska länge varje dag. Jag började läsa Avståndet mellan som min hyllvärmare, men jag märkte att jag inte  skulle hinna hela den, så jag tog en Novellix, Stamtavla av Karin Ström. 

Resten av böckerna jag läste var Harry Potter och fången av Azkaban av J.K. Rowling, A i alla ämnen av Raman Mehrzad och Hemligheter av Anna Ehring. De läste jag de två första dagarna (jag hade börjat med Harry Potter någon dag innan...) men sen tog den engelska boken fyra dagar. Och Stamtavla läste jag igår. 

2 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.