5 april 2013

Prao på förlag och design

Ulrikas nya header
Jag ska ju snart på prao på Gilla böcker och jag har fått flera som har kommenterat att de vill att jag ska skriva mycket om det på bloggen. Det skulle vara kul att skriva, både för mig själv, så jag kommer ihåg och för att dela med sig. Det är bara det att jag inte vet hur jag ska skriva om det. Hur vill du?

Först tänkte jag som en liten dagbok, längst ner i varje inlägg men det kanske blir lite tjatigt? Eller bara skriva om det händer något speciellt. Annars har jag inte så många idéer.

Förresten, jag har gjort en design och header till Västmanländskans bokblogg. Om du vill köpa en design eller header kolla här.

10 kommentarer:

 1. Dagbok varje dag! tycker jag.

  SvaraRadera
 2. En idé, som jag tror kan fungera, är att du bloggar som vanligt om dina dagar, vad du läser etc. Sedan, varje fredag, kör du en "rapport": Måndag: började prao på Gilla Böcker, fick lära mig att/såg/tyckte/tänkte/, Tisdag: började klockan/sedan gick vi dit/träffade han/hon, och så vidare. Då blir det struktur, samtidigt som jag tror att många gillar det där med "frågelistor".
  Hoppas du ska trivas! Ada och Anna är underbara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så kan jag göra. :) Jag har inte riktigt bestämt men det är en bra idé!
   Vad menar du förresten med "frågelista"? :)

   Radera
 3. Hur länge ska du vara där? Om det bara är en vecka så är det kanske roligare med varje dag, men om det är flera veckor så är kanske veckorapporter bättre. Jag skulle nog ha skrivit varje dag för att inte glömma bort. Kul att du ska vara på ett förlag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska vara två veckor, men jag tar en rapport på fredagarna med alla dagar :)

   Radera
 4. Jo, frågelista, som såna där som cirkulerar runt på nätet ibland? En lista med svar kan vara "luftigare" att läsa än ett sjok text, exempelvis "Dagens bästa", "Dagens sämsta", och så vidare.

  SvaraRadera
 5. Tack igen för min design. Jag är så nöjd!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.