13 april 2013

Liebster blog award


I måndags fick jag Liebster blog award som är ett pris som går runt hos bokbloggare. Jag har aldrig fått den innan, så jag är jätteglad! Jag fick den av PunktEbba och hon hade gjort en sådan fin utvärdering! "Tova "Bokugglan" - Eftersom hon inspirerade mig att börja bokblogga, samt för att hon är en kreativ och målmedveten tjej som är ett föredöme för svenska tonåringar." Tack! Man ska svara på de här nio frågorna och sen nominera fem nya bokbloggare.

Vad ville du bli när du var liten?
Jag ville inte bli något speciellt när jag var liten, men när jag var 11, 12 ville jag bli bibliotekarie men det "förstörde" Arga bibliotektanten.

Vad är du idag?
En snart 15-årig bokbloggare som går i skolan, är också bloggambassadör för Bokmässan.

Vart vill du helst resa?
USA skulle jag vilja åka till en gång till, för där finns allt!

Var ser du dig själv om fem år?
Då är jag 20 år... Då har jag väl gått ut gymnasiet och har förhoppningsvis någon plan på vad jag ska göra.

Rött eller vitt?
Vitt!

Sommar eller vinter?
På hösten längtar jag efter vintern och på våren sommaren, så nu säger jag sommaren!

Skog eller hav?
Jag känner mig mycket säkrare i skogen, så jag väljer det.


Vad är det bästa du vet?
Det finns så mycket! Det beror väl lite på vad som har hänt precis innan, om man har varit sjuk och blir frisk så är det "bäst", men ibland känns ett recex som det bästa. Så jag tror det varierar väldigt mycket!


Vad gör dig ledsen?
Jag säger som på förra frågan, det beror på vad som har hänt precis innan, tycker jag.

De bokbloggarna jag nominerar är (väldigt svårt för jag vill nominera de jag tycker är bäst, men de har säkert fått den flera gånger och då vill jag nominera någon som aldrig har fått den, men jag vet inte vem som fått den eller inte... Men jag väljer de bloggarna jag tycker bäst om, så om ni redan har fått flera gånger så kan ni hoppa över denna.)


6 kommentarer:

 1. Hej! :)
  Jag går en engelskakurs och jag ska nu läsa en engelskbok på minst 400 sidor. Och jag läser verkligen aldrig så jag måste ha en bok som jag verkligen fastnar för annars går det inte.
  Tänkte på "The host". Men vet inte om det blir för mkt liksom. Har du något tips på någon bra bok? (svår fråga men ah)
  / 19årig tjej som inte gillar att läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite svårt men jag ska tänka ut någon bok, jag har tänkt göra "skräddarsydda" boktips så detta blir mitt första sådant inlägg, det kommer upp imorgon.

   Men jag tror "The host" kan gå, den är bara lite svår i början.

   Radera
 2. Nämen åh tack så mycket söta Tova =)

  har redan gjort den men tackar och bockar!

  SvaraRadera
 3. Du är så fiiin! Tack så mycket Tova! <3 Jag gav dig en Liebster också föresten! ^^ Det hade jag tänkt göra redan innan jag såg det här :)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.