26 februari 2013

Prao på Gilla böcker

Vi ska praoa i två veckor om några månader och nu är det bestämt att jag ska praoa på bokförlaget Gilla böcker. Jag har tänkt att praoa där sen i början av sjuan (går i åttan nu) och nu är det bestämt. Jag tror det kommer bli jätteroligt och det ska bli kul att se hur allt går till på förlag. Det jag vet nu är att jag kommer få läsa manus och korrekturläsa.

Jag har haft lite kontakt med Gilla böcker innan, med recex, när jag var nominerad till Årets boktipsare 2011 och när jag fick skriva på baksidan av en av deras böcker. Det var faktiskt så att nästan det enda förlaget jag ville praoa på var Gilla böcker för jag tycker det är lagom stort och alla deras böcker jag läst är så bra. Det är säkert kul att praoa på t. ex. Bonnier också men jag tror att man får göra fler saker på ett mindre förlag, men jag ville ändå inte ha ett sånt litet förlag att man sitter och gör nästan ingenting. Så jag tror det kommer bli jättebra!

12 kommentarer:

 1. Hej jag har en fråga :)

  Tjänar du pengar på din blogg och i så fall hur har du gått tillväga för att göra det ? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tjänat lite pengar på bloggen, någon gång med sponsrat inlägg men annars är det några kronor på Videofyme :)

   Radera
 2. Åh vad roligt! Jag hoppas på massor av behind the scenes-inlägg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hoppas jag också det blir! :)

   Radera
 3. Vad kul, lycka till med din prao!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.