27 februari 2013

Längtar du efter Bokmässan 2013? Bli medlem på deras community?

Jag har skrivit lite smått om Bokmässans community innan, men nu tänkte jag ta det lite grundligare.

De har ett forum som kallas Fritt ord där man kan skriva och kommentera andras inlägg. Just nu uppdateras Fritt ord flera gånger varje dag. Man kan också göra grupper där man skriver till de som är intresserade av samma ämnen. För bara några dagar sen så skrev jag alla bloggambassadörers grupper som du gärna få gå med i.

Man kan lägga till andra medlemmarna i "sitt nätverk" så man lär känna dem ännu bättre.

När seminarie- och monterprogrammen har kommit ut så kan man göra en mässplanerare så man hinner titta på allt man vi se på mässan. Jag använde det förra året och tyckte det var jättepraktiskt!

Du blir medlem genom att gå in här.

4 kommentarer:

  1. Ja seminarieplaneringen är anledningen att jag har ett konto sedan länge, men communityn är kul också. Bra ställe att nå många bokälskare om man vill tipsa eller ställa en fråga tex.

    SvaraRadera
  2. Längtar jättemycket, ska dit i år igen och stanna längre :DDD

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.