1 februari 2013

Läsningen i januari


Antal lästa böcker: 17 böcker - Den statistiska sannolikheten på kärlek vid första ögonkastet, I faderns spår, Bitz, P.S. Lycka till ikväll, En ö i havet, En hamsters dagbok, Sagas bok, Jag blundar och önskar mig något, Jag är en pojke med tur, Tio stationer, Du borde vara här: Min brors självmord, Där jag inte längre syns, I begynnelsen var Bob, Hej, det är jag, Om det var krig i Norden, En ung kvinnas sista ord och De blå skorna.
Kommentar: Väldigt många, tror det är rekord! I början av månaden, på jullovet så läste jag två böcker per dag, ett litet tag.

Recenserade böcker: 6 stycken

Antal lästa sidor: 2571 sidor
Kommentar: Många sidor, men ganska lite för så många böcker. Genomsnittsboken var 151 sidor, men många var under 100 sidor. I genomsnitt läste jag 81 sidor per dag, och då har jag ändå inmte läst något de senaste dagarna...

Bästa bok: En ung kvinnas sista ord - Väldigt stark och bra skriven.
Sämsta bok: Bitz - Konstig och dålig.

Jämförelse från december: Jag han läsa mycket mer i januari än i december och fler sidor också.

2 kommentarer:

  1. 17 böcker! Jag är imponderad. Saknar lite ungdomens glada dagar med all denna lästid som aldrig mer finns... Du ör rätt i som passar på att läsaläsaläsa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och ändå känns det som jag aldrig hinner läsa jag heller ;) Fast på lovet hann jag mycket :)

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.