5 januari 2013

De 5 bästa grejerna med att bokblogga

Det var väldigt länge sen jag uppdaterade bokbloggsskolan, så jag tänker att detta kan bli en del.

 1. Man kan hitta massa vänner som gillar böcker lika mycket som sig själv, som kan vara svårare att hitta i skolan t.ex. Om du gillar fantasy kan du hitta någon som gillar det, om du har lite svårt att läsa men tycker det är kul kan du hitta någon som vet massa lättlästa böcker osv osv. Många bokbloggare finns på Twitter och där är det aldrig "bloggbråk" som det ofta är hos modebloggarna, utan väldigt trevlig stämning. 
 2. Förlagen kan skicka recex (i alla fall om du har läsare) och du får roliga inbjudningar till bl.a. bokevent (tyvärr är de flesta i Stockholm...).
 3. Alla kan bokblogga även om man inte är så rik, för om man är modebloggare behöver man mycket kläder att blogga om och det kostar. Rent tekniskt kan man vara helt pank, låna alla böcker och dator på bibblan.
 4. Det är lätt att hitta nya böcker för man får alltid boktips från alla möjliga håll.
 5. Man får bra betyg på recensioner man måste göra i skolan för att man övar på det ofta ;)
Dåliga saker:
 1. Tillslut får man för mycket böcker hemma som man har köpt, men inte hinner läsa på flera månader...

8 kommentarer:

 1. Haha så sant ;)
  Speciellt det där om att det är så trevlig stämning bland bokbloggarna :)

  SvaraRadera
 2. Det stämmer, särskilt punkt 1. Några i min klass skulle inte ens veta vad böcker var om det inte vore för lärarna ._.

  SvaraRadera
 3. Dessa fem sakerna håller jag verkligen med om och speciellt håller jag med om den enda dåliga saken fast det brukar inte vara köpta böcker utan rec-ex;)fast ja, enligt min åsikt kan man inte få för mycket böcker utan det heter för lite bokyllor;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet är att jag aldrig hinner läsa de jag har köpt ;/

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.