9 januari 2013

Blandat inlägg

Detta blir ett väldigt blandat inlägg för jag har några grejer att visa.
 • Novellix hade en julkalender med tävlingar på Instagram som jag var med i några gånger. Det var en bild på något som visade en av deras noveller och så skulle man gissa. Jag vann den 23:e december och idag kom vinsten som var novellen Kärlek enda in i döden av Unni Drougge. I julklapp fick jag också en prenumeration på Novellix, så jag kommer få två noveller några gånger under ett halvår och jag fick det första paketet idag. Så från att inte har hållit i en Novellix novell, så har jag nu tre stycken.
 • Det verkar som att jag kommer få roligaste helgen på länge om några veckor! Jag har inte träffat bokbloggare någon gång förutom på Bokmässan förra året, och nu verkar det som det kommer bli två bokbloggsträffar på en helg! 
 • En kommentar jag fick idag. Tyvärr har jag fullt upp med mina egna läxor...
3 kommentarer:

 1. Hej! Jag undrar om du har något bra boktips på någon bok som liknar böckerna i serien "Hungerspelen".

  Tack på förhand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu kommer jag faktiskt inte på en enda som liknar Hungerspelen... Men en annan dystopi är Delirium av Lauren Oliver. Det är del ett och del två kommer i januari/februari :)

   Radera
  2. Okej, den boken/serien ska jag kolla upp :)

   Tack för tipset :D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.