2 december 2012

Vinnarna i min apptävling och min advent-kalender

Vinnarna i tävlingen är Linnéa och Liz. Jag har mejlat er, där finns all information.

Jag hade tänkt ha en julkalender på bloggen, men jag kom inte på någon bra idé så istället kommer jag varje advent tipsa om någon annans kalender. Idag är det ju första advent så mitt första tips är Clara Henrys och Simon Lussettis vloggkalender. Jag har tittat på Claras vloggar innan och tycker de är kul och nu gör de en kalender tillsammans. Det kommer komma en vlogg varannan dag på denna Youtube-kanalen. Ni kan se första avsnittet här under. Om du har en kalender du vill att jag ska se, så får du gärna kommentera!


Om du bor i Göteborg och vill se på teatern Fragmente så får du gärna köpa biljetter för två personer av mig på Tradera. Jag vann de biljetterna på bokmässan men jag har inte varit i Göteborg sen dess. Budgivningen är redan på tisdag och man måste gå på teatern innan lördagen den 8:e. Du kan köpa båda biljetterna här, för 1 kr.

8 kommentarer:

 1. Wintherjulkalendern av Filip Winther som kommer upp varje dag c:
  http://www.youtube.com/user/FilipWintherTV

  SvaraRadera
 2. Jippi! :D Jag vann!!!! :DDD

  SvaraRadera
 3. Åh va roligt att jag vann! :) Tack Tova!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.