27 november 2012

TÄVLING: Vinn en bok-app

Här kommer en liten tävling, du har chans att vinna appen Läsdagboken. Det är en app som finns för iPhone där man kan fylla i vad man har läst och göra boklistor. Appen kostar 7 kr och kräver iOS 5.0, alla iPhones kan uppdateras så de får det men annars är det iPhone 4 och senare som har det. Men jag har en 3Gs och det funkar för att jag har uppdaterat. Appen har höga betyg på Appstore och flera recensioner man kan läsa.

AVSLUTAD!

För att vara med i tävlingen behöver du bara kommentera eller mejla. Skriv din mejladress i kommentaren. Du får en extra lott i tävlingen om du skriver om tävlingen på blogg/facebook/twitter osv. Min mejl är bokugglan@hotmail.se.
Du kan anmäla dig tills lördagen den 1 december och på söndag kontaktar jag vinnaren på mejl.

Jag kommer lotta två vinnare och de kommer jag mejla en kod till. Den koden skriver man in på App Store > I blickfånget > Lös in och sen installeras den appen direkt, gratis. 

Om du inte har en iPhone själv så är det ju en jättebra julklapp till någon som gillar att läsa! 

13 kommentarer:

 1. Vilken bra app! Jag är gärna med i tävlingen :)

  loveofreading@hotmail.se

  SvaraRadera
 2. Kul tävling med annorlunda vinst. Har ingen och känner inte någon som har ipad heller för den delen. Lycka till resten av de tävlande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du behöver bara en iPhone inte iPad :)

   Radera
 3. Jag är gärna med! :)

  bokrygg@hotmail.se

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig tävling! Jag är med :)
  Min mail:

  elizabeth_eklund@hotmail.com

  Här är mitt inlägg om tävlingen:

  http://bokliz.blogspot.se/2012/11/tavling-hos-bokugglan.html

  SvaraRadera
 5. Jag vill gärna vara med, har ingen IPhone men det funkar väl på IPad?

  SvaraRadera
 6. Jag är gärna med och tävlar, och här är läken till min blogg; http://jo-hannah.blogspot.se/2012/11/om-bocker_28.html, samt min mejladress; jannasson@gmail.com :)

  SvaraRadera
 7. Jag är jättegärna med och tävlar! Har även skrivit om det på min blogg: http://bokjohanna.blogspot.se/2012/11/tavlingstips-vinn-en-bok-app.html och min mejladress är: johanna.wingren@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Åh, vilken rolig tävling, jag är gärna med! :)
  amanda.heter.jag@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Ska du inte avsluta tävlingen? :o Jag vill veta om jag vinner! ;)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.