5 november 2012

Nora Roberts

Jag fick veta författaren som har skrivit flest böcker, Nora Roberts. Hon är född 1950 i Maryland. Hon har skrivit nästan 500 böcker! Vissa böcker står under namnen Jill March, J.D. Robb och Sarah Hardesty.
I år har hon redan skrivit 5 böcker.

Jag tyckte det var lite kul att veta vem som har skrivit flest böcker, det konstiga var bara att jag inte har hört något om henne innan...

12 kommentarer:

 1. Nej men det där stämmer inte, massor av hennes böcker är ju översatta till svenska!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej jag ändrar :) Jag hade inte hört om henne innan så jag sökte bara på Google :)

   Radera
 2. Det stämmer inte att det bara är tre av Nora Roberts böcker som är översatta till svenska. Det finns hur många böcker som helst av henne i svensk översättning!

  Myra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej jag då ska jag ändra :) Infon kom från Google någonstans

   Radera
 3. Anna har rätt, det finns MASSOR med Nora Roberts böcker på svenska xD Min mamma är ett stort fan av henne och har i stort sett alla på svenska, och nu när de inte översätter tillräckligt många så har hon börjat läsa på engelska XD

  Men oj, hade ingen aning om att HON hade skrivit flest böcker. Fem böcker redan i år är allt att ligga i xD

  SvaraRadera
 4. Det var produktivt må jag säga! Jag har sett massor av hennes böcker, men aldrig läst något. Jag är kanske lite fördomsfull, men jag tror inte att jag skulle uppskatta hennes böcker. De är åt Harlequinhållet/romantiskt trams, som jag förstår det.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaa okej ;) Ja, det är många böcker!

   Radera
 5. Jag har läst några böcker av henne. Det roligaste är att hon skriver inom så många olika genres (eller iaf två ;)). Romance/harlequin och kriminalromaner. Jag gillar hennes stil. :)

  Igår kom min bok jag vann, förresten! Så glad för den!

  SvaraRadera
 6. Jag har bara läst en bok av henne och kommer inte läsa fler - typ sämsta jag läst någonsin! Hon skriver kärleksromaner som är ur-sliskiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag var i USA förra veckan så var hon på topplistorna överallt, och jag hade inte hört talats om henne innan jag skrev det här inlägget, det är konstigt ;)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.