24 november 2012

I min brevlåda

Jag har gjort en "I min brevlåda" innan, men nu tänkte jag att det var dags igen. Det är alltså böcker jag har fått tag på på ett eller annat sätt.
 • Jag är medlem i Booked, och jag tackade ja på Som Zlatan fast bättre av Nicklas Christoffer, som handlar om en kille som spelar fotboll och vill bli bäst i världen och som tycker att han måste gå ner lite i vikt för att kunna bli bättre i fotboll. Sen kan han inte sluta...
 • Jag var på bokbussen i förrgår och lånade Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet av Jennifer E. Smith. Jag tror att det är en lite humoristisk bok, där en tjej missar ett flyg och träffar en kille.
 •  Jag lånade också 100 meter lycka av Maria Nygren. Den handlar om en tjej som är sjuk, och håller på att dö, men så börjar en ny kille jobba i hemtjänsten och han tror att hon kan bli frisk. Sen vet jag inte vad som händer riktigt...
 • Jag lever, pappa av Siri och Erik Sønstelie lånade jag också. Den handlar om det som hände i Utøya för lite mer än ett år sen. 
 • För ett tag sen vann jag en tävling med Barnens bokklubb, och priset var en bok och fick jag den. Det är Fråga Alice - En sann historia av "Anonym". Det är en ganska gammal bok (Originalet kom ut 1971) om en tjej som knarkar. Den är omskriven från en dagbok så allt är sant.

8 kommentarer:

 1. Läste Fråga Alice för ett par år sedan men minns inte så mycket av den tyvärr det enda jag kan säga är att den var okej. Kanske läste den när jag var för ung och inte kunde ta in det men tror nog säkert att den är bra.

  SvaraRadera
 2. "Som Zlatan fast bättre" är jag verkligen nyfiken på. Ska bli kul att se vad du tycker om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är också nyfiken på den :)

   Radera
 3. Har läst "100 meter lycka", tyckte att det var riktigt bra ;)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.