19 november 2012

EnBokcirkelFörAlla...

...är en sida för bokälskare. Enbokcirkelföralla har funnits sen 2009 men nu håller det på att göras om och det kommer fler och fler grejer. Innan vet jag inte vad de har gjort riktigt, men nu har de bloggbokcirklar, bokcirklar IRL och massa roliga event. De har haft ett BokSPAning, det är en helg där man bor på ett spa och går på massage och sånt. Och så är det bokcirklar och tid för läsning. Det verkar jättemysigt, och jag tror de ska ha ett till om ett tag. Men det är lite dyrt tyckte jag tyvärr.
Jag prenumererar på deras nyhetsbrev, och snart kommer men kunna bli medlem där och kunna logga in, men jag vet inte när det kommer.

2 kommentarer:

  1. kram på dig Tova! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den på facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du skriver så bra.

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.