1 oktober 2012

Vad jag gjorde under Bokmässan

Jag kom dit på fredagen och då hade jag lite saker jag skulle gå och kolla på men jag hittade så mycket i montrarna att jag struntade i det och bara gick där. 

Författare jag såg skymten av:
Björn Ranelid, Moni Nilsson Brännberg, Camilla Läckberg, Jan Guillou, Anna Ehring, Martina Haag, Peter Barlach, Jonas Gardell, Christina Wahldén, Johanna Thydell, och Ida Pyk. De fem sista lyssnade jag på när de var på scen. Jag pratade med författarna Jenny Valentine, Monika Häägg och Kim M Kimselius under fredagen. 
Jag var väldigt nöjd på kvällen, men det var inget om vad jag skulle vara nästa kväll!

På lördagen var jag inte så mycket på montergolvet men jag träffade Viggo, Johanna och Mimmi. Vid 12 träffade jag alla som skulle vara med och prata i Bokcirkeln. Vi bestämde hur allt skulle gå till under boksamtalet och planerade. Sen "bokcirklade" vi och det gick bra, jag skrev lite mer om det i förra inlägget. 
När det var slut gick vi direkt till Bokbloggsrummet för unga bokbloggare. Det var jättekul!! Vi fick goodiebags med böcker och träffade författare. Jag pratade med Lina Arvidsson, Christin Ljungqvist och Nene Ormes. Där var också Michelle Paver och Hanna Jedvik. Det var så kul att träffa alla bokbloggare! 
Bild från Tonårsboken
Jag fortsätter i morgon med vilka böcker jag fick med mig hem och vilka fler författare jag sett.

6 kommentarer:

 1. Det var verkligen jättekul att träffas!!! Speciellt när vi stalkade Sara och Mats ;)

  SvaraRadera
 2. Kul det låter :)
  På de senaste två bokmässorna jag varit på har jag också träffat Kim m Kimselius. Hon står alltid på samma plats och tipsar om sina egna böcker, hehe. Hon var till och med ganska på mig och försökte ge mig sin autograf.
  En lite udda person, helt enkelt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaa oj ;D Men hon var trevlig :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.