29 september 2012

:D

Nu är min andra Bokmässadag färdig. Jag har massa nya böcker och har sett/pratat med massor av författare och bokbloggare. Jag visar allt och berättar mer när jag kommer hem. Jag ska gå några timmar imorgon men sen åker jag hem.
Idag pratade jag i Bonniers monter och det gick bra, och det var förvånansvärt många som tittade. Jag har träffat så många bokbloggare i Bokbloggsrummet som var och det var så kul! Vi fick böcker och lyssnade på författare. Men som sagt så berättar jag mer när jag kommer hem :)

4 kommentarer:

 1. *suck* Jag vill också vara på bokmässan :( Istället sitter jag bara och läser om när folk säger hur roligt det är, och så känner jag mig miserabel...
  Nåja, nästa år ska jag iallafall dit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att åka dit nästa år iaf :)

   Radera
 2. Ni var så duktiga, och jag e så glad att jag fick tillfälle att kma fram och prata lite precis efteråt! :D Tack för visitkortet btw!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.