2 juli 2012

Fantasyboktips för 11-åringar


För några dagar sen hade jag ett inlägg där jag frågade efter vad ni ville ha för boktips och här kommer första frågan:
Från Viggo
"Hej! Jag är en 11-årig kille som typ läser hela tiden. Jag läser ganska mycket fantasy och jag gillar INTE deckare (förutom Sherlock Holmes). Just nu läser jag Revolt av Suzanne Collins, men jag vet inte vad jag ska läsa efter det. Har du något tips på någon bra bok, gärna någon lite annorlunda. Jag är väldigt tacksam för svar :)"
Svar: Den första boken jag tänkte på vad "Aldrig som de andra" av Peter Arrhenius. Den är lite övernaturlig och annorlunda. Du kanske också gillar "Namnet på boken är hemligt" av Pseudonymous Bosch (inte så mycket fantasy egentligen, men rolig...), "Slumpens bok" av Åsa Lind (lite övernaturligt) eller serien "Vampyrguden" av Sebastian Rook (jag har faktiskt inte läst den, men många andra tycker den är bra och jag tyckte den passade in på det du gillar att läsa om).

2 kommentarer:

  1. Böcker för ''killar'' och ''tjejer'' finns inte. Det är något som samhället hittat på.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har du rätt i...! För jag har ju också läst de här böckerna och tyckt de är bra. Jag ändrar rubriken :)

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.