22 juli 2012

Allt och lite till

 • Jag tänkt börja det här inlägget, som handlar om allt möjligt, med att tacka Tuva på Bo0kiZ. Tuva har en ganska ny bokblogg och i sitt första inlägg tackade hon några som har inspirerat henne till att läsa och jag var en av dem. Jättekul! Jag känner Tuva lite faktiskt, vi gick i samma skola innan. Kolla gärna hennes blogg!
 • Sen tänkte jag också berätta att jag kommer börja uppdatera två gånger per dag, innan har jag gjort ett inlägg per dag och det är ganska mycket i bokbloggsvärlden men inte om man jämför med modebloggarna. Jag kommer göra ett inlägg på förmiddagen med kategorier som "Vill läsa idag" eller "Dagens lista". Men jag behöver fler tips på kategorier för annars kanske jag tröttnar på att blogga när alla inlägg är så lika, och du kanske tröttnar på att läsa.
 • Jag har fått 50 följare på Bloglovin, TACK!
 • Jag tänkte skriva fler punkter med info men det får räcka för idag. 

3 kommentarer:

 1. När ska du publicera ditt inlägg om var du läser? :D Inne, ute osv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, det har jag glömt bort lite... Jag lägger upp det om någon dag, måste ta bilder och så :)

   Radera
  2. Förstår det, skulle bara påminna :D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.